Leder - Innesalg

Vil du være med på å bygge opp og lede en aktiv og spennende innesalgsavdeling?

Du liker å skape, ta ansvar og vise resultater. Du vokser gjennom utfordrende arbeidsoppgaver der du selv er sentral i å sette rammer og mål. Du stimuleres av muligheten til å bygge og lede en egen resultatbasert avdeling. Og du har lyst og evne til å lære fra erfarne og dyktige kolleger.

Vi søker nettopp deg som passer til beskrivelsen over. Og som liker å snakke med alle typer mennesker, som liker salg og er tillitskapende både på telefon og ansikt til ansikt. Du er interessert i personlighetsprofiler, relasjoner og fagområdet kommunikasjon.
Du behersker engelsk og er "businessminded". Du er også komfortabel med PC/internett.

Du får spennende muligheter i et ambisiøst team, der du vil være med på å forme din egen fremtid ved å bygge opp vår innesalgsavdeling. Du skal blant annet være vår viktige førstestemme i kontakt med bedriftsmarkedet. Dette inkluderer både å kontakte potensielle kunder på telefon for å avtale demonstrasjoner og event-invitasjoner, å tilrettelegge og gjennomføre demo-events samt å følge opp tilbud og ordre. I neste fase er planen at du også skal arbeide med rekrutteringen og opplæringen av nye medarbeidere.

Du tilbys gode betingelser med både fast lønn og bonus.
Stillingen er i første omgang en 6 måneders prosjektstilling, men som vil bli permanent ved planlagt utvikling. Prøvetiden er 2 måneder. Tiltredelse så snart som mulig. Tilknytning som selvstendig næringsdrivende er også mulig.

Du vil få meget god og nyttig opplæring blant annet innen personprofiler og kommunikasjon, salg og presentasjoner, internett/PC og rekrutteringsprosesser.

Utgangspunktet er normal arbeidstid, men du må være fleksibel mht gjennomføring av demo-events etc.
Du kan arbeide fra hjemmekontor eller fra vårt Oslo-kontor.

For spørsmål og ytterligere informasjon kan du kontakte
Stein Erik Egeberg på tlf. 9286 0223.

Du er velkommen til å sende søknad og gjennomføre personprofilanalysen.
Logg deg inn med Brukernavn: SRCOM og Passord: Selger

Logg inn

[ til toppen ]